Hallo? Is daar iemand?

Hallo? Is daar iemand?

“Ik weet niet waarover je het hebt”, niet het meest motiverende wat je kunt horen als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen. Toch krijgen mensen dit soms te horen als ze contact opnemen met een contactpersoon naar aanleiding van een vrijwilligersvacature die ze hebben gezien op Jijdoet040. 

Wat ook vaak gebeurt: geen reactie op een e-mail of whatsapp bericht. Niks, noppes, nada, geen teken van leven. Dat drukt de motivatie om vrijwilligerswerk te doen ook aardig de kop in.

Natuurlijk doe jij dit niet, je kijkt wel uit! Je staat te springen om vrijwilligers!

Toch, in alle drukte van je (vrijwilligers)werk, gaat het soms mis. Er staat nog een oude contactpersoon bij je vrijwilligersvacature of het hele account (van Jijdoet040) staat nog op naam van iemand die niet meer bij jullie actief is, het bericht van de nieuwe vrijwilliger komt dus nooit bij jou aan. Of er staat een algemeen e-mailadres of telefoonnummer, maar de persoon die dat beantwoord heeft geen idee van jouw zoektocht naar vrijwilligers.

Zorg dat je contactgegevens kloppen, zodat mensen niet aan een figuurlijke gesloten deur komen als ze contact opnemen. Check het vandaag nog in je account op eindhovendoet.nl.