Inschrijven

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn inloggegevens kwijt.

Klik dan op wachtwoord vergeten op de inlogpagina en vul hier je e-mailadres in. Je krijgt dan vanzelf je nieuwe inloggegevens in jouw e-mailbox.

Ik heb geen e-mail ontvangen met daarin mijn inloggegevens

Het kan zijn dat de e-mail in je ongewenste mail of je spambox terecht gekomen is, check je spambox.

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen.

Je kunt alleen nadat je bent ingelogd je e-mailadres wijzigen. Klik rechtsboven op je naam en ga naar "Account". Klik bij je emailadres op 'aanpassen'.

Wat is het verschil tussen inschrijven en inloggen?

Om gebruik te kunnen maken van de onderdelen van Eindhoven Doet moet je je éénmalig inschrijven. Eenmaal ingeschreven kun je met je emailadres en het wachtwoord dat je bij inschrijving ontvangen hebt eenvoudig inloggen.

Waar kan ik terecht voor persoonlijk advies?

Zoek je een leuke vacature, maar lukt het niet zo goed? Kom dan eens langs bij Eindhoven Doet op een van de inlooppunten bij u in de buurt of maak een afspraak. Klik hier voor adressen, openingstijden en contactgegevens.

Hoe vraag ik een passe-partout aan?

Als vrijwilliger krijg je van de gemeente Eindhoven een gratis passe-partout voor zwembad en/of ijsbaan. Heb je een account op Eindhoven Doet, dan kun je een voucher komen ophalen. Nog geen account, maak dit aan (rechtsboven), daarna kun je lansgkomen voor een voucher. Je vindt het kantoor van Eindhoven Doet op de Beemdstraat 29 in het centrum.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuws?

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief dan blijf je eenvoudig op de hoogte van interessante nieuwtjes rondom vrijwilligerswerk, burgerinitiatieven, enz. 
Voor het aanmelden van de nieuwsbrief heb je wel een account nodig op Eindhoven Doet. Dit kun je zelf aanmaken (rechtsboven). 

Hoe wijzig ik mijn contactgegevens?

Je kunt, nadat je bent ingelogd, je persoonlijke gegevens aanpassen bij 'Profiel & CV' op je dashbord.

Hoe presenteer ik mezelf aantrekkelijk als vrijwilliger?

Als je bent ingelogd kun je zelf jouw profiel helemaal invullen. Hoe completer, hoe interessanter jij bent voor de organisatie die jou zoekt! Wij adviseren je daarnaast zelf op zoek te gaan naar passende vacatures. Je kunt met verschillende zoekfilters je eigen selecties maken. Vind je geen passende vacature?

Ga dan eens langs voor persoonlijk advies bij Einhoven Doet of een inlooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je een bepaalde organisatie bij jou in de buurt interessant? Je kunt dan ook de naam van de organisatie intypen in het zoekveld, dan krijg je alle vrijwilligersvacatures direct te zien. Of je belt gewoon zelf met de organisatie en bied je aan als vrijwilliger.

Ik heb gereageerd op een vacature, maar ik hoor niks.

De organisatie is verantwoordelijk voor het contact met (potentiële) vrijwilligers. Je kunt zelf ook contact opnemen met de organisatie. De contactgegevens vind je in de bevestigingsmail of bij de vacaturetekst.

Hoe vind ik een leuke vrijwilligersvacature?

Zoek vrijwilligerswerk dat bij je past in onze Vacaturebank. Tip: vul eerst de online talentenscan in om te ontdekken welk type vrijwilliger je bent en welke vacatures binnen het aanbod van Eindhoven Doet interessant zijn voor jou.

Ik heb een leuke vacature gezien. Hoe kom ik in contact met de organisatie?

Je kunt direct op de vacature reageren door op de knop Solliciteren te klikken. De organisatie krijgt dan een bericht dat je interesse hebt en zal contact met je opnemen. Neem je liever zelf contact op dan kun je gebruik maken van de contactgegevens die onder aan de vacature vermeld staan.

Waar kan ik met vragen terecht?

Voor eenvoudige vragen, zoals verloren inloggegevens, kun je bellen naar 040 219 33 99, bereikbaar van 13.00 - 17.00 uur. Je kunt ook mailen.

Hoe meld ik me aan voor een workshop?

Ga naar Eindhoven Leert, klik op de workshop waaraan je deel wilt nemen en schrijf je in. Lees meer.

Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Organisaties kunnen zelf vacatures plaatsen, aanpassen en beheren. Lees hier de handleiding. 

Hoe wijzig ik mijn vacature?

Klik rechtsboven op je naam en ga naar Mijn actieve vacatures. Klik op het potloodje achter de vacature die je wil aanpassen.

Hoe lang duurt het voor een vacature definitief geplaatst wordt?

Na plaatsing staat je vacature direct online.